["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief januari 2021
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van januari 2021 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> IoT Kit van Arduino biedt connectiviteit
> LoRaWAN indoor tracker gebruikt iBeacons
> Sipeed Maix Amigo is een AI ontwikkelkit
> FLIR Lepton board werkt als warmtebeeldcamera

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
IoT Kit van Arduino biedt connectiviteit aan apparaten in huis of op de werkplek
 
De Oplà IoT Kit wordt compleet geleverd met een set van acht Internet of Things-projecten, klaar om u te laten zien hoe u alledaagse apparaten in 'slimme apparaten' kunt veranderen en op maat gemaakte verbonden apparaten kunt bouwen die kunnen worden bediend met uw mobiele telefoon. Voor meer gevorderde gebruikers biedt de kit de mogelijkheid om eigen aangesloten apparaten en IoT-toepassingen te creëren via het open programmeerbare platform.
 
Meer info
LoRaWAN indoor tracker gebruikt iBeacons om posities te bepalen
 
De LBT1 van Dragino is een LoRaWAN Bluetooth-tracker met een groot bereik en een laag vermogen bedoeld voor positionering binnenshuis van mensen en dingen. De tracker scant continu zijn omgeving op zoek naar de dichtstbijzijnde iBeacons en stuurt de info naar de IoT-server via het draadloze LoRaWAN-netwerk. De LBT1 heeft ook een bewegingsdetectiefunctie en geeft dan ook direct de gemeten waarden door zodra er een loopbeweging is of het object verplaatst wordt.
 
Meer info
De Sipeed Maix Amigo is een programmeerbare alles-in-één ontwikkelkit met 1 TOPS voor AI-toepassingen
 
De Sipeed Maix Amigo heeft een ingebouwde RV64GC RISC-V 64-bit 400 MHz dual-core high-performance processor met 8 MB on-chip SRAM en 16 MiB FLASH-geheugen. Hij is uitgerust met twee camera's, een TF-kaartslot, bedieningsknoppen, een TFT capacitief touchscreen, een lithiumbatterij, een luidspreker, een microfoon, twee USB-poorten en een uitbreidingsinterface. Het totale rekenvermogen kan oplopen tot 1 TOPS, waardoor beeldverwerking- en audio-algoritmes goed geïmplementeerd kunnen worden.
 
Meer info
Board met FLIR Lepton werkt als plug-and-play warmtebeeldcamera
 
De nieuwe PureThermal Mini Pro JST-SR is uitgerust met de Lepton 3.5 module van FLIR en is daarmee een configureerbare warmtebeeldcamera. Net als zijn PureThermal 2-voorganger, wordt hij voorgeconfigureerd geleverd om te werken als een plug-and-play UVC 1.0 USB thermische webcam die werkt met standaard webcam- en video-apps op alle grote platforms. De FLIR Lepton 3.5 met een resolutie van 160h x 120v pixels, wordt meegeleverd.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
WAV TRIGGER
 
 
€ 47,95
Incl. BTW: € 58,02
 
Meer info
 
PROGRAMMABLE ETHERNET MODULE
 
€ 137,90
Incl. BTW: € 166,86
 
Meer info
 
USB ARMORY MK II WITH ENCLOSURE 
 
€ 149,00
Incl. BTW: € 180,29
 
Meer info
 
 
© 2021 Antratek Electronics