["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief november 2020
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van november 2020 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> Voordelige versie van de Jetson Nano Developer Kit
> MicroMod-systeem om eenvoudig processors uit te wisselen
> Herprogrammeerbare RFID-tag uitleesbaar met mobiele telefoon
> Pycom introduceert een voordelige 8-kanaals LoRaWAN-gateway

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
NVIDIA heeft een voordelige versie van de Jetson Nano Developer Kit gelanceerd
 
Ontdek de kracht van AI en robotica met de NVIDIA Jetson Nano 2 GB Developer Kit. Hij is klein, krachtig en gunstig geprijsd voor iedereen. Dit betekent dat docenten, studenten en andere enthousiastelingen snelle en efficiënte AI projecten kunnen maken met behulp van de volledige GPU-versnelde NVIDIA-softwarestack. De meeste specificaties van de Jetson Nano 2 GB Developer Kit zijn hetzelfde als de originele Developer Kit.
 
Meer info
MicroMod-systeem met de M.2-standaard om eenvoudig processors uit te wisselen
 
MicroMod is een modulair interfacesysteem dat de verbinding vormt tussen een microcontroller 'processor board' en verschillende 'carrier boards' randapparatuur. Op dit moment zijn er al drie processor boards en vier carrier boards beschikbaar, te weten processorkaarten met de Artemis, SAMD51 en ESP32, en carrier boards voor datalogging, machine learning, alle I/O en een TFT-displays.
 
Meer info
Herprogrammeerbare RFID-tag is uitleesbaar met mobiele telefoon
 
Deze RFID-tag is echt uniek: hij is net als andere RFID-tags met een mobiele telefoons uitleesbaar, maar je kunt hem ook herprogrammeren via I2C. De tag wordt weergegeven als een ISO/IEC 15693-chip (13,56 MHz) die leesbaar is voor telefoons en tablets. Dit kan interessant zijn in situaties waarin u een tag wilt die dynamisch kan worden herschreven wanneer deze is aangesloten op een microcontroller.
 
Meer info
Pycom introduceert een nieuwe, zeer voordelige 8-kanaals LoRaWAN-gateway
 
Pygate is een shield met daarop een 8-kanaals LoRaWAN-gateway. Hij heeft dezelfde vormfactor als de andere Pycom-schields en u kunt er uw WiPy3, LoPy4 of een GPy op aansluiten. Als u uw Pycom-ontwikkelborden aansluit op Pygate, vormen ze samen een handige, kleine, gedecentraliseerde node voor een IoT-netwerk. Pygate past ook in de beschikbare universele IP67-behuizing, zodat u zich niet tot binnenshuis hoeft te beperken.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
9DOF IMU BREAKOUT - ICM-20948 (QWIIC) 
 
€ 14,95
Incl. BTW: € 18,09
 
Meer info
 
WIFI ESP32 MODULE WITH 2 RELAYS 
 
€ 24,51
Incl. BTW: € 29,66
 
Meer info
 
BEAGLE USB 12 PROTOCOL ANALYZER
 
€ 459,00
Incl. BTW: € 555,39
 
Meer info
 
 
© 2020 Antratek Electronics