["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief oktober 2020
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van oktober 2020 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> Sensoren voor The Things Network of de SenseCAP-server
> Seeeduino XIAO is het kleinste Arduino-compatibele board
> Waterdicht sensorknooppunt geschikt voor NB-IoT-service
> LoRaWAN-sensor meet contactloos de hoogte van de vloeistof

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
SenseCAP LoRaWAN-sensoren kunnen worden gebruikt met The Things Network of met de SenseCAP-server
 
SenseCAP is een industrieel draadloos sensornetwerk dat bestaat uit eenvoudig te implementeren hardware en data-API-services, waardoor low power gegevensverzameling over lange afstanden mogelijk wordt. De SenseCAP-serie omvat sensoren voor bodemvochtgehalte, luchttemperatuur, vochtigheid, luchtdruk, lichtintensiteit en CO2-concentratie. De SenseCAP-sensoren kunnen niet alleen worden gebruikt met de SenseCAP LoRaWAN-gateway, maar ook met andere standaard LoRaWAN-gateways.
 
Meer info
Seeeduino XIAO is het kleinste Arduino-compatibele board
 
De XIAO is een Arduino-microcontroller met een ingebedde SAMD21 van Microchip. Hij heeft voor zo'n klein board veel i/o-aansluitingen, namelijk 11. Deze zijn als digitale/analoge in- en uitgangen te schakelen, 10 als PWM-uitgangen en één als DAC-uitgang. Ook zijn een aantal hiervan als I2C-interface, als UART en als SPI-interface in te zetten. Deze kleine module presteert goed en verbruikt aanzienlijk minder energie dan vergelijkbare typen.
 
Meer info
Waterdicht sensorknooppunt geschikt voor NB-IoT-service van verschillende mobiele operators
 
NB-IoT is een nieuwe dienst van mobiele operators. Narrowband IoT (NB-IoT), ook bekend als LTE Cat NB1, verbindt apparaten op reeds bestaande mobiele netwerken en verwerkt op veilige en betrouwbare wijze kleine hoeveelheden data in twee richtingen. De NBSN95 is een langeafstanden NB-IoT-sensorknooppunt. Hij is ontworpen voor gegevensregistratie buitenshuis en wordt gevoed door een 8500 mAh Li/SOCl2-batterij voor langdurig gebruik.
 
Meer info
LoRaWAN-sensor meet contactloos de hoogte van de vloeistof
 
De Dragino LDDS20 is een LoRaWAN ultrasone vloeistofniveausensor die een contactloze methode gebruikt om de hoogte van vloeistof in een container te meten. De gemeten waarden worden draadloos geüpload naar de LoRaWAN IoT Server. De LDDS20 sensor wordt direct onder de container geïnstalleerd om de hoogte van het vloeistofniveau te detecteren. Het kan vloeistofniveaus tot 2 meter meten. De LDDS20 wordt gevoed vanuit een 8500 mAh Li-SOCI2-batterij en is ontworpen voor langdurig gebruik tot wel 10 jaar.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
VOORDELIGE USB-CAN ANALYZER
 
 
€ 29,95
Incl. BTW: € 36,24
 
Meer info
 
WEBRELAY WIRELESS - 1 RELAY, 1+4 INPUT MODULE
 
€ 134,95
Incl. BTW: € 163,29
 
Meer info
 
15.6INCH UNIVERSAL PORTABLE TOUCH MONITOR
 
€ 199,95
Incl. BTW: € 241,94
 
Meer info
 
 
© 2020 Antratek Electronics