["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief september 2020
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van september 2020 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> Openlog Artemis registreert automatisch diverse sensoren
> Wio Terminal is een compleet product met Arduino
> RS485-apparaat draadloos monitoren en bedienen
> WiFi module en app om RGB LED-strips aan te sturen

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
OpenLog Artemis registreert automatisch IMU, GPS, temperatuur, vochtigheid, druk en afstand
 
De SparkFun OpenLog Artemis is een open source datalogger die voorgeprogrammeerd is om automatisch IMU, GPS, seriële gegevens en verschillende druk-, vochtigheid- en afstandssensoren te loggen. Dit alles zonder een enkele regel code te schrijven. OpenLog Artemis detecteert, configureert en logt automatisch Qwiic-sensoren. Hij is speciaal ontworpen voor gebruikers die veel gegevens in een CSV moeten vastleggen.
 
Meer info
Wio Terminal is een compleet product met Arduino, WiFi, LCD, sensoren en vele interfaces
 
De Wio Terminal is een kant-en-klaar product dat is ondergebracht in een compacte behuizing. Hij is uitgerust met een microcontroller die gebaseerd is op de ATSAMD51 en heeft een Realtek RTL8720DN aan boord voor draadloze communicatie. Daarnaast is hij uitgerust met een 2,4 inch LC-scherm, een ingebouwde IMU (LIS3DHTR), een microfoon, een zoemer, een microSD-kaartsleuf, een lichtsensor, een infraroodzender, een 5-standenschakelaar en een aantal drukschakelaars.
 
Meer info
U kunt elk RS485-apparaat draadloos monitoren en bedienen met deze LoRaWAN-converter
 
De Dragino RS485-LN is een RS485 naar LoRaWAN Converter. Hij zet RS485-data om naar de data die via een draadloos LoRaWAN-netwerk verstuurd kan worden. Dit vergemakkelijkt de IoT-installatie en verlaagt de installatie- en onderhoudskosten. Met RS485-LN kan de gebruiker RS485-apparaten op extreem grote afstanden bewaken en besturen.
 
Meer info
WiFi module en app om uw RGB LED-strips aan te sturen
 
De WLED03 is een met Wifi-verbonden PWM-driver voor 12-V-LED-verlichting voorzien van de populaire ESP32. Hij biedt drie kanalen die elk tot 3 ampère kunnen worden belast. De voedingsspanning is 12 Vdc. U bedient de RGB LED-strip met TCP/IP-commando's en met een Android App of IOS App.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
NON-INVASIVE CURRENT SENSOR - 30A
 
€ 9,95
Incl. BTW: € 12,04
 
Meer info
 
ODROID-C4 AMLOGIC S905X3 SBC 4GB 
 
€ 59,90
Incl. BTW: € 72,48
 
Meer info
 
J-LINK BASE
 
 
€ 298,00
Incl. BTW: € 360,58
 
Meer info
 
 
© 2020 Antratek Electronics