["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief juli 2020
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van juli 2020 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> LoRaWAN-sensoren voor deurbewaking en lekdetectie
> GPS-module ondersteunt dead reckoning
> Programmeerbare Ethernet-module met 32 ​​relais
> LoRa Sensor meet bodemvochtigheidz

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
Voordelige LoRaWAN-sensoren voor deurbewaking en lekdetectie
 
Dragino heeft twee goedkope sensoren geïntroduceerd die LoRaWAN-compatibel zijn en klaar zijn voor gebruik zonder dat ze geprogrammeerd moeten worden. De Dragino LDS01 is een LoRaWAN-deursensor. Hij detecteert het openen en sluiten van een deur en stuurt de status naar een LoRaWAN-netwerk. De LWL01 is een LoRaWAN-waterleksensor die detecteert of er water tussen twee sensorpennen staat. Beide sensoren zijn met hun afmetingen van 64 x 30 x 14 mm behoorlijk klein en worden gevoed vanuit een CR2032-knoopcelbatterij.
 
Meer info
Deze GPS-module ondersteunt dead reckoning
 
De SparkFun NEO-M8U GPS Breakout is een hoogwaardig GPS-board met even indrukwekkende configuratie-opties. De NEO-M8U maakt gebruik van de Untethered Dead Reckoning (UDR) -technologie van u-blox. Bij Dead Reckoning wordt de positie bepaald door berekeningen. Het is een combinatie van de voorgaande positie en een schatting van de snelheid en de koers over de verstreken tijd. Hierdoor heeft deze module een hoge positienauwkeurigheid in steden.
 
Meer info
Programmeerbare Ethernet-module met 32 ​​relais
 
De dS2832 is een dScript programmeerbare Ethernet-module met 32 ​​relais (16 A/250 Vac), acht I/O's en twee seriële poorten. De acht I/O's zijn flexibel te gebruiken als 12 bit analoge ingangen of digitale I/O's. De module is eenvoudig in te stellen en te configureren met uw webbrowser. U kunt de module besturen via een webpagina of met TCP/IP commando's (ASCII, binair of Modbus). Een gratis Android- of iPhone-app kan worden gebruikt voor afstandsbediening met een smartphone.
 
Meer info
LoRa Sensor meet bodemvocht, temperatuur en geleidbaarheid
 
De Dragino LSE01 is een LoRaWAN Soil Moisture & EC Sensor voor IoT-toepassingen binnen de landbouw. Hij registreert bodemvochtigheid, bodemtemperatuur en geleidbaarheid. De gemeten waarden worden draadloos geüpload naar de LoRaWAN IoT-server. De LSE01 wordt gevoed vanuit een 4000 mAh Li-SOCI2-batterij en is daarmee ontworpen voor langdurig gebruik tot wel 10 jaar.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
ADJUSTABLE DC/DC POWER CONVERTER (1.25V - 35V/3A)
 
€ 3,90
Incl. BTW: € 4,72
 
Meer info
 
GD32 RISC-V KIT WITH 240x320 LCD
 
 
€ 16,95
Incl. BTW: € 20,51
 
Meer info
 
ODROID-H2+ INTEL CELERON J4115 SINGLE BOARD COMPUTER
 
€ 129,90
Incl. BTW: € 157,18
 
Meer info
 
 
© 2020 Antratek Electronics