["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief juni 2020
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van juni 2020 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> NVIDIA Jetson Xavier NX behaalt meer dan 20 TOPS
> Klein, voordelig board met Rockchip RK3328
> De Teensy 4.1 is de nieuwste versie van dit populaire ontwikkelingsplatform
> De nieuwe ODROID-C4 werkt op 2 GHz

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
De nieuwe NVIDIA Jetson Xavier NX behaalt een rekenkracht van meer dan 20 TOPS
 
De NVIDIA Jetson Xavier NX Developer Kit is de nieuwe benchmark voor het beoordelen van supercomputerprestaties. De kit bevat een Jetson Xavier NX-module voor het ontwikkelen van multimode AI-toepassingen met behulp van een NVIDIA-softwarestack. Daarbij is het energiegebruik slechts 10W. U kunt nu ook profiteren van cloud-native ondersteuning om gemakkelijker AI-software te ontwikkelen en te implementeren op edge-apparaten.
 
Meer info
Klein, voordelig board met Rockchip RK3328 en twee Gigabit Ethernet-poorten
 
De NanoPi R2S is een open source ARM-kaart met twee Gbps Ethernet-poorten en 1 GB DDR4 RAM. Hij maakt gebruik van de krachtige Rockchip RK3328 quad-core Cortex-A53. Deze ondersteunt hardware-versnelling met AES-compatibele codering en decodering. Daarbij zijn het de netwerkprestaties en -functies waardoor het een goed platform is voor verschillende netwerktoepassingen.
 
Meer info
De Teensy 4.1 is de nieuwste versie van dit verbazingwekkend populaire ontwikkelingsplatform
 
De Teensy 4.1 heeft een ARM Cortex-M7-processor die werkt op 600 MHz. De afmetingen zijn ongeveer 6 bij 1,8 cm, hetgeen dezelfde vormfactor is als de Teensy 3.6. De Teensy 4.1 gebruikt dezelfde processor als de Teensy 4.0, maar biedt meer I/O-mogelijkheden, waaronder een Ethernet PHY, een SD-kaartaansluiting en een USB-hostpoort. De Teensy 4.1 wordt ook geleverd met een vier keer groter flash-geheugen en hij heeft 2 locaties om optioneel meer geheugen toe te voegen.
 
Meer info
De nieuwe ODROID-C4 werkt op 2 GHz en ondersteunt verschillende besturingssystemen
 
De ODROID-C4 behoort tot een nieuwe generatie single board computers die energiezuiniger en sneller presteert dan de ODROID-C2. De belangrijkste CPU van de ODROID-C4 is opgebouwd uit een quad-core Cortex-A55-cluster met een Mali-G31 GPU. De sterke punten van de ODROID-C4 zijn de hoge CPU-frequentie (2,0 GHz) en de ondersteuning van verschillende besturingssystemen zoals Ubuntu 20.04, CoreELEC, Android 9 en LineageOS.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
MAX3232
RS232 TO TTL CONVERTER MODULE
 
€ 2,90
Incl. BTW: € 3,51
 
Meer info
 
DRAGINO LSN50-V2 WATERPROOF LORA SENSOR NODE
 
€ 39,95
Incl. BTW: € 48,34
 
Meer info
 
INSTRUMENTATION-GRADE DATA ACQUISITION 
 
€ 279,95
Incl. BTW: € 338,74
 
Meer info
 
 
© 2020 Antratek Electronics