["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief mei 2020
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van mei 2020 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> Draadloze sensoren kunnen tot een afstand van 1 km worden gebruikt
> Single board computer met Intel Celeron draait op Windows en Linux
> Wilt u uiterst nauwkeurige, geavanceerde afstandsmeting?
> Nieuwste versie van de OpenMV-camera met 5MP beeldsensor

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
Draadloze sensoren kunnen tot 1 km van een gateway worden gebruikt op een batterij die meer dan een jaar mee gaat
 
Het tabs-assortiment van LoRaWAN-producten omvatten een serie sensoren voor het detecteren van beweging, luchtkwaliteit, temperatuur, vochtigheid en het openen van deuren. Met de gratis diensten van The Things Network en myDevices Cayenne kunt u de status van de sensor volgen en een e-mail of sms laten verzenden bij een statusverandering of als een waarde hoger/lager wordt dan een bepaald niveau.
 
Meer info
Single board computer met Intel Celeron J4105 draait op Windows en Linux
 
De ODYSSEY-X86J4105 is de meest uitbreidbare X86 minicomputer met de vormfactor van een mini-PC. Hij is gebaseerd op de Intel Celeron J4105, een quad-core Gemini Lake-processor die draait op 1,5 GHz. Hij bevat alle krachtige functies van een Mini PC zoals een 8 GB LPDDR4 RAM, 64 GB eMMC-geheugen, ingebouwde Wifi en BLE, Dual Gigabyte Ethernet-poorten, audio-in- en -uitvoer, USB-poorten, HDMI- en SATA-connectoren en PCIe.
 
Meer info
Wilt u uiterst nauwkeurige, geavanceerde afstandsmeting?
 
Of misschien snelheid, beweging of bewegingsdetectie? We hebben een oplossing die niet gebaseerd is op ultrasoon geluid of infrarood licht, maar op een 60 GHz radar. De basis van de unit is de A111, een gepulseerde coherente radar (PCR). Acconeer heeft een visualisatietool ontwikkeld die in Python is geschreven en die het verzamelen van gegevens in realtime demonstreert.
 
Meer info
Nieuwste versie van de populaire OpenMV-machine vision-camera nu met 5MP beeldsensor
 
De nieuwe OpenMV H7 Plus machine vision-camera is uitgerust met een STM32H743II ARM Cortex M7-processor die draait op 480 MHz en voorzien is van 1 MB RAM en 2 MB flash-geheugen. Hij wordt nu geleverd met een OV5640-beeldsensor die in staat is om 2592x1944 (5MP) afbeeldingen op te nemen. De OpenMV H7 beschikt over een verwijderbare cameramodule waardoor u de module kunt gebruiken met een Global Shutter of FLIR Lepton-sensoren voor geavanceerde machinevisie-applicaties.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
NEXTION ENHANCED NX4024K032 - GENERIC 3.2'' HMI TOUCH 
 
€ 25,95
Incl. BTW: € 31,40
 
Meer info
 
PROGRAMMABLE ETHERNET MODULE WITH 2 RELAYS 
 
€ 43,95
Incl. BTW: € 53,18
 
Meer info
 
SALEAE LOGIC PRO 16 - LOGIC ANALYZER (RED)
 
 
€ 909,00
Incl. BTW: € 1.099,89
 
Meer info
 
 
© 2020 Antratek Electronics