Nieuwste Embedded Elektronica ontwikkelingen leest u iedere maand in de Antratek nieuwsbrief.
 
["Antratek Electronics"]
 
Nieuwsbrief april 2020
 
Hierbij ontvangt u de Antratek nieuwsbrief van april 2020 met de laatste nieuwtjes op het gebied van embedded elektronica. In deze editie:

> Arduino met LoRa in behuizing met drukknoppen
> Coral Dev Board van Google biedt machinaal leren
> Draagbare monitor heeft USB-C, HDMI en batterij
> Is het mogelijk een drukschakelaar te verbeteren?

Met vriendelijke groet,
Antratek Electronics
 
Arduino met LoRa in behuizing met drukknoppen voor wandmontage
 
De easySwitchBox is een voordelige draadloze Arduino-compatibele microcontroller met een HopeRF LoRa RFM95 zendontvanger die werkt op 868 MHz. De levensduur van de batterij is 0,5 tot 4 jaar (gebaseerd op 20 schakelacties per dag) en de te overbruggen afstand is ongeveer 1000 tot 2000 m. Voor extra veiligheid biedt easySwitchBox de optie om een beveiligde handshake te gebruiken. Dit is mogelijk door de Microchip/Atmel ATSHA204A crypto-authenticatie-chip.
 
Meer info
Coral Dev Board van Google biedt machinaal leren
 
Coral is een hardware- en softwareplatform voor het bouwen van intelligente apparaten met een snel neuraal netwerk en inferentie. De basis wordt gevormd door de Edge TPU-coprocessor, die 4 biljoen bewerkingen per seconde kan uitvoeren. De Coral Dev Board is een single-board computer die een Edge TPU System-on-Module bevat. Op het board draait een afgeleide van Debian Linux, zodat u uw favoriete Linux-tools kan gebruiken.
 
Meer info
Draagbare touchmonitor heeft USB-C, HDMI en ingebouwde batterij
 
Deze universele draagbare touchmonitor heeft Type-C en HDMI aansluitingen, 1920×1080 pixels, een capacitief aanraakscherm met gehard glas en een krachtige 10.000mAh oplaadbare batterij. Het is perfect voor de Raspberry Pi, Jetson Nano en andere mini PCs. Het werkt ook als monitor voor apparaten zoals computer, notebook, smartphone of game console.
 
Meer info
Is het mogelijk om de interface naar een drukschakelaar te verbeteren?
 
Drukschakelaars zijn een gemakkelijke en tactiele manier om te communiceren met een microcontroller, maar u moet rekening houden met debouncing, polling en bedrading van pull-up weerstanden. De Qwiic Button, een eenvoudig te gebruiken I2C-module met ingebouwde rode LED, vereenvoudigt al die vervelende taken. Elke Qwiic Button heeft een configureerbaar I2C-adres, zodat u meerdere schakelaars via Qwiic in serie kunt aansluiten.
 
Meer info
Populaire producten
 
 
AIR QUALITY SENSOR BREAKOUT - CCS811
 
 
€ 19,95
Incl. BTW: € 24,14
 
Meer info
 
RF EXPLORER - ISM COMBO PLUS SLIM
 
 
€ 219,00
Incl. BTW: € 264,99
 
Meer info
 
WEB-ENABLED TEMPERATURE AND HUMIDITY MODULE
 
€ 134,95
Incl. BTW: € 163,29
 
Meer info
 
 
© 2020 Antratek Electronics